Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95

Het persoonlijk kadaster gaat over het eren en bewaken van je persoonlijke grenzen.

In deze training leer je als zorgprofessional het belang van het stellen van grenzen en hoe je ze kunt toepassen. Je krijgt inzicht in hoe je jouw grenzen kunt herkennen en hoe je tijdig gehoor kunt geven aan je behoeften hierin. Dit helpt je in je persoonlijke groei en bij het behouden van je energiebalans, zodat je als zorgprofessional langer beschikbaar en inzetbaar blijft. Het is zonde als je jouw passie voor het werken in de zorg moet opgeven omdat je niet voldoende je grenzen kunt aangeven.

Het onvoldoende bewaken van je grenzen is een van de grootste veroorzakers van burn-outklachten in de zorg- en welzijnssector. Het zorghart bij zorgprofessionals maakt je verantwoordelijk en moedigt je aan om hulp te bieden waar dat nodig is, zelfs als dit ten koste gaat van je eigen energie en gezondheid.

Deze training maakt je bewust van hoe gemakkelijk je over je grens kunt gaan en biedt inzicht in hoe je ervoor kunt zorgen dat je jouw grenzen niet te vaak overschrijdt.

Heb je moeite met nee zeggen?

Zeg je vaak te gemakkelijk ja?

Heb je vaak spijt van het toegeven aan anderen?

Ervaar je vaker overprikkeling, vermoeidheid of lichamelijke klachten?

Werk je in de zorg- en welzijnssector?

Dan is deze e-learning iets voor jou.

Heb je na het volgen van deze online training behoefte aan een live training of coaching over grenzen stellen? Neem dan contact op met Hilbrink Coaching.