Over ons

Een team van ervaren zorgprofessionals die hun kennis met jou delen

Een team van ervaren zorgprofessionals die hun kennis met jou delen

In Pure Kracht

In Pure Kracht

Wie zich als professional wil ontwikkelen, is op zoek naar goede theoretische kennis en praktische handvatten. Bij “In Pure Kracht“ vind je waardevolle trainingen op het gebied van burn-out coaching en preventie, natuurlijk leiderschap, autisme coaching, en vooral hoe je als zorgprofessional in je kracht komt te staan.

Ontdek het zelf en kies de training die bij jou past!

Trainers

Rebecca van Dooren

Ik ben sinds 2006 werkzaam in de ouderenzorg en vanaf 2018 werkzaam als zelfstandige zorgprofessional. Ruime ervaring in het leveren van kwalitatieve zorg en het begeleiden van leerlingen en stagieres. Daarnaast run ik samen met mijn partner Maurice van Dooren Uniekerwijs.

Gert-Jan Hilbrink

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de zorg. Sinds eind 2020 heb ik mijn eigen coachpraktijk. Hilbrink Coaching ben ik gestart omdat ik in mijn jarenlange loopbaan zie dat veel mooie sterke zorgprofessionals zoekende raken en dat steeds meer zorgprofessionals last hebben van stress en overspanning.

Maurice van Dooren

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de zorg. Daarnaast ervaring als begeleider en teamleider op een zorgboerderij binnen de jeugdzorg. Ik werk sinds 2019 als zelfstandige in de zorg en heb vèel kennis en ervaring van het autismespectrum. Ook ben ik sinds kort werkzaam als autisme coach.

Rebecca van Dooren

Rebecca van Dooren

Mijn naam is Rebecca van Dooren en ik werk sinds 2006 als hulpverlener in de zorgsector en vanaf 2018 werkzaam als zelfstandige zorgprofessional. Ruime ervaring in het leveren van kwalitatieve zorg en het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen, leerlingen en stagiaires.

Samen met mijn partner Maurice van Dooren run ik Uniekerwijs. Wij bieden dagbesteding en coaching aan, in samenwerking met onze paarden en ezels, oordeel loos en puur. Kijkend naar de kern en vandaaruit de ander in zijn/haar eigen kracht zetten.

Daarnaast werkzaam als Paardencoach en Trainer Motiverende Gespreksvoering. Bij opleidingsinstituut Open2Contact als Trainer Deeltijdopleiding tot vakbekwaam Paardencoach.

Op dit platform werk ik samen met Maurice en Gert-Jan, en bieden wij trainingen aan waar jij als Zorgprofessional tools uit kan halen om jezelf nog meer in je eigen kracht kan zetten. Zowel op je werk maar ook privé.

Gert-Jan Hilbrink

Gert-Jan Hilbrink

Goeie dag, mijn naam is Gert-Jan Hilbrink. Al sinds 2000 ben ik werkzaam in de zorg. Sinds eind 2020 heb ik mijn eigen coachpraktijk.

Hilbrink Coaching ben ik gestart omdat ik in mijn jarenlange loopbaan zie dat veel mooie sterke zorgprofessionals zoekende raken en dat steeds meer zorgprofessionals last hebben van stress en overspanning. Met mijn manier van coachen probeer ik op een laagdrempelige down to earth manier de kracht en energie terug te krijgen bij deze mooie mensen.

Op dit gave platvorm bied ik samen met collega`s trainingen aan waarmee jij als zorgprofessional verder kan.

Tot ziens op het platform of wellicht live tijdens een van mijn trainingen/ workshops of een coaching traject

Maurice van Dooren

Maurice van Dooren

Mijn naam is Maurice van Dooren. Al sinds 2017 werkzaam in de zorg, Daarnaast ervaring als begeleider en teamleider op een zorgboerderij binnen de jeugdzorg. Daarnaast werk ik sinds 2019 als zelfstandige in de zorg en heb vèel kennis en ervaring van het autismespectrum. Daarnaast sinds kort werkzaam als autisme coach.

Samen met mijn partner Rebecca runnen we Uniekerwijs. Een veilige en warme plek, ten midden van de natuur met onze paarden, ezels en geiten. We bieden dagbesteding en coachings aan en leveren maatwerk op iedere coachvraag.

Op dit platform, samen met collega’s, bieden we trainingen aan waarmee jij als zorgprofessional verder kan.