Inhoud
Training delen met anderen

Training

Krachtig communiceren in de zorg

Krachtig communiceren in de zorg

Welkom!

Het is met enorm veel enthousiasme dat ik jullie vandaag mag verwelkomen bij deze training motiverende gespreksvoering voor zorgmedewerkers.

Jullie hebben ervoor gekozen om hier te zijn, om jullie vaardigheden op het gebied van communicatie en motivatie naar een hoger niveau te tillen. En dat is een bewonderenswaardige beslissing. Want in de zorgsector hebben we dagelijks te maken met uitdagingen en complexe situaties, waarin onze gespreksvaardigheden van cruciaal belang zijn.

Motiverende gespreksvoering is een krachtige techniek die ons in staat stelt om het beste in onszelf en anderen naar boven te halen. Het stelt ons in staat om mensen te stimuleren en te empoweren, om positieve veranderingen teweeg te brengen en om een echte impact te hebben op het leven van degenen die we bedienen.

Omschrijving

Gedurende deze training zullen we ons onderdompelen in de kunst van motiverende gespreksvoering en alle essentiële onderdelen ervan verkennen. We zullen leren hoe we empathie kunnen tonen, hoe we weerstand kunnen verminderen en hoe we samen met collega’s en zorgvragers kunnen bouwen aan motivatie en verandering.

Deze training is echter meer dan alleen leren. Het is een unieke kans om te groeien als professional en als individu. Het is een kans om nieuwe inzichten op te doen, nieuwe verbindingen te maken en nieuwe vaardigheden te cultiveren die niet alleen het leven van anderen, maar ook dat van onszelf kunnen verbeteren.

Ik nodig jullie allemaal uit om actief deel te nemen aan deze training, de opdrachten te maken, ervaringen te delen en om open te staan voor nieuwe invalshoeken en perspectieven.

Dus, laten we ons klaarmaken voor een boeiende en transformerende reis, waarin we ons verrijken met kennis, vaardigheden en inzichten die ons zullen helpen blije, gezonde en gemotiveerde zorgverleners te zijn.

Nogmaals welkom en laten we samen deze training in motiverende gespreksvoering beginnen!

Warme groet,

Rebecca van Dooren

Daar wil ik meer van weten?

Neem dan contact op met Rebecca van Dooren. Rebecca van Dooren is de auteur van de trainingen, Persoonlijk Leiderschap over lichaam en geest, Krachtig communiceren in de zorg en Ontwikkel je persoonlijke power! Trainingen zijn naast de e-learning live te volgen op locatie!