Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95

Inleiding:

Welkom bij de e-learning “Huh, Help een conflict?” Ja, inderdaad, een training over een gedachte die ons allen wel eens door het hoofd is geschoten en zal schieten. Je krijgt ineens en voor je gevoel uit het niets een sneer van een collega en je denkt wat heb ik nou weer verkeerd gedaan? Of je denkt Huh waarom snapt hij het nou niet? Een stemmetje dat op popt in je hoofd en roept, “Huh, wat heb ik nou aan mijn fiets?” Dit stemmetje spreekt de metafoor uit voor het gevoel dat je overvalt bij onverwachte gebeurtenissen. Soms gebeurt er iets en begrijp je totaal niet hoe het zo ver is gekomen.

Het is helemaal niet erg om af en toe eens flink te balen of verbaasd te reageren over iets wat je overkomt. Het kan echter wel prettig zijn om te leren hoe je hier beter mee om zou kunnen gaan.

Deze training richt zich op de momenten op de werkvloer wanneer de innerlijke stem je vol verbazing toespreekt. Deze stem spreekt zich uit vanuit een innerlijke strijd die gaande is. Misschien begrijp je niet helemaal waar een conflicten vandaan is gekomen en ben je zoekende naar hoe je hiermee kunt omgaan. Het overkomt je, en zonder duidelijk inzicht kun je soms als een wilde met de vuist op tafel slaan of onterecht de schuld bij een ander leggen.

“Als trainer/coach voor zorgprofessionals en teams, en ook tijdens mijn loopbaan in het werkveld, heb ik vele conflicten zien langskomen en erover horen praten. Mensen die uiteindelijk niet meer met elkaar door één deur konden, ziek werden of elders gingen werken, allemaal vanwege een gevoel, roddels of onbegrepen gedachten.”

Het blijkt dat negatieve gedachten voortkomen uit interne strubbelingen.

Door hier meer inzicht in te krijgen, kun je effectiever omgaan met conflicten op de werkvloer. Deze e-learning is ontworpen om de veerkracht van zorgprofessionals te vergroten. Na het volgen van deze training zul je beter begrijpen hoe je gemakkelijker met conflicten kunt omgaan.

We wensen je veel plezier en succes bij het doorlopen van deze training.

Mocht je interesse hebben gekregen na het voltooien van deze training en wil je er verder mee aan de slag, neem dan contact op met Hilbrink Coaching. Gert-Jan Hilbrink is de auteur van trainingen zoals “Positief Egoïsme”, “Het Persoonlijk Kadaster” en “Huh, Help een conflict!” en is trainer/coach voor onder andere zorgprofessionals en teams.

Heb jij wel vaker een conflict?
Heb jij wel vaker Stress?
Heb jij wel eens ruzie?
Vind jij het lastig om kritiek te ontvangen?
Vind jij het lastig om feedback te geven?

Dan is dit een interessante training voor jou!

Let op: in deze training vind je net als in onze andere trainingen leuke opdrachten om uit te voeren in de praktijk. Al onze trainingen zijn gemaakt om je bewuster te maken waarom zaken zo gaan als dat ze gaan en wat jouw eigen gedrag hierin doet.

We wensen je veel plezier en succes bij het doorlopen van deze training.