Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95


Beste zorgprofessionals,

Welkom bij de e-learning over Positief Egoïsme, speciaal ontworpen door Hilbrink Coaching, voor het platform van In Pure Kracht, om jullie te ondersteunen in het vinden van balans, veerkracht en voldoening in jullie veeleisende werk als zorgverleners. We zijn verheugd dat jullie ervoor hebben gekozen om deel te nemen aan deze training, die is ontwikkeld met jullie behoeften en uitdagingen in gedachten.

Als zorgprofessionals zijn jullie gewend om voor anderen te zorgen en jullie eigen behoeften vaak op de tweede plaats te zetten. Deze cursus erkent echter het belang van zelfzorg als een belangrijk onderdeel van jullie professionele en persoonlijke welzijn. Door Positief Egoïsme te omarmen, streven we ernaar om jullie te helpen een gezonde balans te vinden tussen het geven van zorg aan anderen en het zorgen voor jezelf.

Tijdens deze e-learning zullen we verkennen wat Positief Egoïsme echt betekent in de context van de zorg, en hoe het niet alleen acceptabel, maar ook essentieel is voor jullie welzijn en effectiviteit als zorgverleners. We zullen praktische strategieën en tools bieden om zelfzorg in jullie dagelijks leven te integreren, inclusief het stellen van grenzen, het omgaan met stress, en het cultiveren van veerkracht.

We begrijpen dat het werken in de zorgsector uitdagend kan zijn, met lange uren, emotionele belasting en hoge verwachtingen. Daarom is deze training ontworpen om jullie te ondersteunen bij het voorkomen van burn-out, het omgaan met compassiemoeheid en het behouden van jullie passie voor jullie werk.

Door deel te nemen aan deze training investeren jullie niet alleen in jullie eigen welzijn, maar ook in de kwaliteit van zorg die jullie aan jullie patiënten kunnen bieden. We hopen dat jullie deze training als waardevol en verrijkend ervaren, en dat jullie nieuwe inzichten en praktijken kunnen integreren in jullie professionele en persoonlijke leven.

  • Vind jij het lastig om aan jezelf te denken?
  • Vind jij het moeilijk om nee te zeggen?
  • Ga jij maar door ook al gaat het eigenlijk niet?
  • Wil jij je passie voor de zorg niet verliezen?
  • Wil jij minder druk en stress?
  • Wil je er wat aan doen?

Dan is deze training echt iets voor jou.

Uiteraard kun je ook voor live coaching terecht. Je gaat dan in een op maatgemaakt traject aan de slag met wat positief egoïsme voor jou persoonlijk kan betekenen.
Hiervoor kun je terecht bij de auteur van Positief Egoïsme “Gert-Jan Hilbrink van Hilbrink Coaching”.

Bedankt voor jullie toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg, en veel succes met de cursus!

Met vriendelijke groet,

Team In Pure Kracht in samen werking van Hilbrink Coaching