Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95

Welkom!

Terwijl je druk bezig bent met het verlenen van de beste zorg aan je cliënten, is het soms ook belangrijk om even stil te staan bij jezelf. Want laten we eerlijk zijn, wie zorgt er eigenlijk voor jou? Precies, jijzelf!

En daar komen de kernkwadranten om de hoek kijken. Misschien denk je nu: “Kernkwatranen? Klinkt als iets wat ik tijdens een huilbui krijg!” Maar maak je geen zorgen, het heeft niets met tranen te maken. In tegendeel, het is juist een leuke en ludieke manier om jezelf beter te leren kennen.

Stel jezelf eens voor als een zorgmedewerker-superheld. Je hebt natuurlijk fantastische eigenschappen zoals geduld, betrokkenheid en compassie. Maar laten we eerlijk zijn, ook jij hebt je valkuilen. Denk aan koppigheid wanneer er een nieuwe werkwijze wordt voorgesteld, of juist dat je soms zo perfectionistisch bent dat je vergeet te ontspannen.

En dat is waar de kernkwadranten om de hoek komen kijken. Het idee is simpel: je neemt een positieve eigenschap en bekijkt vanuit daar jouw uitdagingen, valkuilen en allergieën. Het helpt je om jezelf beter te begrijpen en vervolgens aan jezelf te werken.

Je kunt het zien als een soort innerlijke superheldentraining, waarbij je jezelf leert kennen en je valkuilen transformeert naar krachten. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen superheld zijn in de zorg?

Dus, zet je cape maar op en stort je vol enthousiasme in de wondere wereld van de kernkwadranten. Ontdek jouw superkrachten en transformeer je valkuilen tot vliegensvlugge overwinningen. Want vergeet nooit: de wereld heeft niet alleen zorgmedewerkers nodig, maar ook zorgmedewerker-superhelden.

Succes en veel plezier op deze mooie ontdekkingsreis…

Daar wil ik meer van weten?

Neem dan contact op met Rebecca van Dooren. Rebecca van Dooren is de auteur van de trainingen, Persoonlijk Leiderschap over lichaam en geest, Krachtig communiceren in de zorg en Ontwikkel je persoonlijke power! Trainingen zijn naast de e-learning live te volgen op locatie!

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen