Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95

Welkom!

Je wilt graag het goede doen als je bezig bent met begeleiden en/of verzorgen van clienten, toch komt het regelmatig voor dat je tegen incidenten en confrontaties aan loopt op de werkvloer.

Agressie binnen de zorgsector is een complex en uitdagend probleem dat steeds vaker voorkomt. Zorgverleners worden regelmatig geconfronteerd met verbale en zelfs fysieke agressie van patiënten, familieleden of zelfs collega’s. Het is van groot belang dat zorgverleners zich bewust zijn van de impact van agressie op hun eigen welzijn en dat ze beschikken over de nodige vaardigheden en strategieën om hier effectief mee om te gaan. Deze training zal een overzicht bieden van de problematiek rondom agressie in de zorg en de belangrijkste aspecten van het omgaan met agressie belichten.

Wat ga je leren in deze training?

We zullen verkennen hoe zorgverleners agressieve situaties kunnen voorkomen, de-escalatie kunnen stimuleren en zichzelf en anderen kunnen beschermen. Het uiteindelijke doel is om een veilige en respectvolle werkomgeving te creëren, waarin zorgverleners in staat zijn om hoogwaardige zorg te bieden zonder de angst voor agressie.

De training  bestaat uit theoretische uitleg, praktijkvoorbeelden, en opdrachten om deelnemers actief te betrekken. Het doel is om deelnemers bewust te maken van agressie, hen handvatten te geven om hiermee om te gaan en hen te ondersteunen bij het behouden van hun eigen welzijn.

Veel plezier en succes op deze ontdekkingsreis naar een gezonde en veilige werkomgeving!

Daar wil ik meer van weten?

Neem dan contact op met Maurice van Dooren, is de auteur van deze training en ASS overprikkeling op de werkvloer, baas over je emoties ! Trainingen zijn naast de e-learning ook live te volgen op locatie!